Jalkapalloseura Kaarinan Pojat ry  eli KaaPo on vuonna 1958 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena on olla vahva kasvattajaseura. Yli 800 pelaajan ja lähes 300 toimihenkilön KaaPo on yksi Turun talousalueen suurimmista jalkapallo- ja urheiluseuroista. Seura pyrkii toiminnallaan ja toimintatavoiltaan olemaan omalle yhteisölleen merkityksellinen toimija.

Luotettavaa kumppanuutta

KaaPon ja Mailservicen yhteistyö alkoi vuonna 2018, kun KaaPo etsi itselleen luotettavaa ja pitkäaikaista kumppania tuottamaan seuran tarpeisiin sopivaa mainos- ja markkinointimateriaalia.

 

Pääasiassa KaaPo käyttää Mailservicen printtipalveluita, mutta monipuolinen palvelutarjonta luo mahdollisuuksia pohtia myös laajempia markkinoinnin tarpeita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta toteutukseen ja logistiikkaan. Olemme tilanneet mm. flyereita, ottelulehtisiä, vuosijulkaisuja, kausikortteja, tarroja. Yhdessä on päästy suunnitteluasteelle myös printtikampanjasta, jota päästään toteuttamaan kun vallitseva korona-tilanne helpottaa.

 

TAGi-palvelustamme valikoidaan kohderyhmäksi alueen lapsiperheet taloudessa asuvien lasten syntymävuoden mukaan. Alueeksi voidaan valita tietty alue etäisyyden tai esimerkiksi postinumeroiden mukaan. Nykyiset jäsenet weedataan pois lopullisesta osoitteistosta. Kohderyhmälle lähetetään kohdennettu printtiviesti, jossa tarjotaan mahdollisuus tutustua oman ikäluokan toimintaan.

Mailservicen kanssa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Yhteistyö on mutkatonta ja tuotteet laadukkaita.

Viestintäkoordinaattori Susanna Luotonen kertoo.