Kohdemarkkinointia, myynnin ja markkinoinnin logistiikkaa

Mailservice Oy on mutkattomista markkinoinnin- ja myynnin ratkaisuistaan tunnettu perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Vahva suoramarkkinoinnin ja suoramainonnan tarjoamamme on monipuolistunut ja vastaa nyt entistä paremmin monikanavaisen markkinointiviestinnän asettamiin haasteisiin. Henkilöstömme vahva asiantuntemus ja monialainen kokemus on mahdollistanut kehityksen, jonka tuloksena on syntynyt markkinoiden joustavin ja helppokäyttöisin sovellus markkinoinnin logistiikan hallintaan. Tämä LOGi palvelumme soveltuu alalle kuin alalle. Erityisesti elintarviketeollisuus, lääkeala, rakennusalan tukkukauppa ja monet kolmannen sektorin toimijat kuten liitot ja yhdistykset ovat valinneet markkinoinnin logistiikkapalvelun omaksi ratkaisukseen.

Luovat ja tuloksekkaat kampanjansa asiakkaamme kohdistavat monikanavaisina parhaista osoiterekistereistä tekemiimme poimintoihin. Kaikki yritysosoitteet ja kuluttajille kohdistettavien kampanjoiden kuluttajaosoitteet löytyvät kohderyhmäsalkustamme. Oleellisena ja tärkeänä osana kohderyhmien toimituksissa täyttyvät aina myös henkilörekisterilain sekä tietosuojalain ja -asetuksen asettamat määräykset asianmukaisesti ja turvallisesti.

Painettu kirje ja esite vai sähköisesti netissä. Mailservice hallitsee niin painamisen ja postituksen kuin viestien välittämisen sähköisesti. Menestyksen mittari meille on asiakkaille tuottamamme lisäarvo. Toimintatapamme on sujuva ja kustannustehokas. Asiakkaamme arvostavat kokemassaan palvelussa ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta, nopeutta ja ketteryyttä.

Markkinoi mutkattomasti – konseptimme kattaa kaikki monikanavaisen suoran palvelut: kuluttajaosoitteet, yritysosoitteet, painopalvelut, postituspalvelut, pakkausten suunnittelun ja nelivärisen painamisen sekä muotoon leikkaukset, markkinointimateriaalien varastoinnin ja monipuoliset logistiikkapalvelut.

Mailservice Oy kuuluu mm. Suomen Asiakkuusmarkkinointiliittoon sekä Suomen Yrittäjiin.
Yhteistyötä teemme niin pienten kuin isojenkin toimijoiden kanssa. Meillä on käytössämme alan viimeisin osaaminen ja huipputiimi, jolla on koetusti vahvat näytöt.