Myynnin ja markkinoinnin logistiikkaan.

LOGi on markkinoiden paras ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota asiakkailleen, edustajilleen, jälleenmyyjilleen ja muille sidosryhmilleen tehokkaan digitaalisen tilauskanavan markkinoinnin ja viestinnän logistiikkaan.

LOGi on järjestelmä, jossa reaaliaikainen varastotilanne on tarkasteltavissa paikasta riippumatta kellon ympäri. Verkkopohjaisen järjestelmän monipuolisia vakio-ominaisuuksia voimme joustavasti täydentää asiakaskohtaisesti maustetuilla erikoisuuksilla.

LOGi –palvelun käyttöönotto sujuu joustavasti ja lukuisien haltuunottojen tuomalla varmuudella. Tilausten vastaanottamisen voimme aloittaa välittömästi, kun käyttöliittymä on avattu ja tuotteet kirjattu järjestelmään.

Mailservicen hiotut prosessit yllättävät mutkattomuudellaan ja palvelulupaukseen kirjaamamme tilaus-toimitusajan toteutuminen on meille kunnia-asia.

Kokonaisvaltaista markkinoinnin hallintaa kuluja alentavasti

LOGi-palvelu tuottaa asiakkaalle monipuolisia raportteja, joiden avulla voi ohjata ja tehostaa markkinointia sekä myyntiä. Historiatietojen kautta voi tilauskohtaisesti seurata materiaalien menekkiä ja etsiä esimerkiksi tilatuimpia tuotteita tai tuotteita, joiden varastosaldo on loppumassa.

 

LOGI kuvaus