Myynnin ja markkinoinnin logistiikkaan

LOGi on yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitetty palvelukonsepti, joka ratkaisee myynti- ja markkinointimateriaalien hallintaan liittyvät haasteet. Markkinointiin ja myyntiin liittyvä logistiikka on usein hajanaista, materiaalien päivittäminen kankeaa ja tavaravirtojen seuranta sekä materiaalien koko potentiaalin hyödyntäminen vajavaista. Tämä haaste on ratkaistu toimimalla asiakkaillemme integraattorina.

Digitaalisen LOGi-käyttöliittymän alle voidaan sijoittaa kaikki markkinoinnissa ja myynnissä käytetyt materiaalit, toimittajasta riippumatta. Käyttäjäoikeudet eri sidosryhmille sekä jälleenmyyntiverkostolle mahdollistavat samanaikaisen kampanjan toteuttamisen ja seurannan. Digit ja printit – kaikki samasta tilauskanavasta!

 

Kokonaisvaltaista markkinoinnin hallintaa kuluja alentavasti

Painotuotteiden elinkaariajattelu tähtää tarvepainatukseen tarkasti ja kustannustehokkaasti, välttäen hävikkiä. Kaikki jatkokäyttöön säästetty materiaali säilytetään varastossamme. Järjestelmän tuottamien raporttien avulla materiaalien kulkuvirtoja voi seurata alueittain ja suunnata kampanjatoimenpiteitä sen mukaisesti.

LOGI kuvaus