Asiakkaamme Cloetta kertoo

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotekehitys pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukena on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

Osuus Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Cloettalaisia on Suomessa 225 ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. Yli puolet makeisosaajista työskentelee eri puolella Suomea vastaten tuotteiden myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa.

Markkinointi- ja myyntimateriaaleja on aiemmin tuotettu ennustetun tarpeen mukaan tietty määrä. Nyt myyntikentän käytössä on Mailservicen LOGi-palvelu, jonka Print-On-Demand ominaisuuden myötä emme enää tarvitse kaikille materiaaleille varastointia. Käytössämme on aina viimeisin versio tuotteista ja materiaalit tuotetaan lyhyellä toimitusajalla. Palvelun käyttöönoton jälkeen olemme saaneet merkittäviä kustannussäästöjä ja erityisesti vastuullisuusnäkökulmasta palvelu on erinomainen enää ei tarvitse hävittää vanhoja painoversioita mahdollisten pienten muutosten vuoksi.  

Palvelu ja osaaminen korostuu myös ruuhkahuippujen aikana. Isoksi plussaksi koemme joustavan ja erittäin hyvin toimivan yhteistyön Mailservicen kanssa.

kertoo Mikko Kettinen, Logistics Manager

Kuvassa Mikko Kettinen, Cloetta Oy (vas) ja Lauri Mäkinen, Mailservice Oy


Asiakkaiden kanssa kehitetty palvelukonsepti ratkaisee myynti- ja markkinointimateriaalien hallintaan kytkeytyvät haasteet LOGi-käyttöliittymällä, jonka alle asiakas voi sijoittaa kaikki markkinoinnissa ja myynnissä käyttämänsä materiaalit ja oheistuotteet toimittajasta riippumatta. Seurauksena yritykset voivat tarjota henkilökunnalleen sekä sidosryhmilleen ympärivuorokautisesti palvelevan digitaalisen tilauskanavan markkinoinnin logistiikkaan.