Mailservice Oy:n uutiskirje

Joulu tulla jolkottaa

Iso kiitos asiakkaillemme kuluneesta, jo toisesta hyvin poikkeuksellisesta vuodesta. Kukapa viime jouluna olisi ennustanut, että etätyösuositukset ja monet vapaaaikaakin koskevat ohjeet olisivat ajankohtaisia vielä nyt.

Uusi aika asetti uusia vaatimuksia myös palveluillemme! Miten mahdoimme niissä onnistua? Asiakkailta saamamme palautteen mukaan kokolailla hienosti. Erityisesti tavoitettavuus, yhteydenpidon helppous ja luotettavuus mainitaan vahvuuksina. Uusista palveluista ja ideoista kerromme hieman ujonlaisesti, joten tässä meidän toivotaan olevan aktiivisempia!

Lupaamme olla mutkaton ja luotettava kumppani myös ensi vuonna. Mielenkiintoisista uutuuksista ja ajankohtaisista asioista kerromme jo tässä uutiskirjeessä.

Rauhallista Joulua ja Menestystä vuodelle 2022!

Henri Lehtonen
toimitusjohtaja

 

Tämän uutiskirjeen aiheina mm.

  • LOGi – Hybridi avaa uusia mahdollisuuksia
  • Ekokompassin sertifiointi antaa asiakkaillemme selkeän hyödyn
  • Posti: Muutoksia yritysten paketti- ja rahtipalveluihin
  • LOGi-palvelun saavutettavuus – asiakkaamme Celia kertoo

LOGi – Hybridi avaa uusia mahdollisuuksia

 

Markkinoinnin- ja myynninedistämismateriaalien hallintaan luotu LOGi on siirtynyt uudelle aikakaudelle. Nyt samasta helppokäyttöisestä käyttöliittymästä voit jakaa POS-materiaalien, näytteiden, esitteiden, messumateriaalien sekä muiden fyysisten tuotteiden lisäksi myös digitaalisia aineistoja. Tässä kolme tällä hetkellä kiinnostavinta käyttökohdetta, joissa LOGi auttaa asiakkaitamme myynnin ja markkinoinnin materiaali- ja tietovirtojen kanssa:

Lue lisää LOGista

 


Ekokompassin sertifiointi antaa asiakkaillemme selkeän hyödyn

Toimenkuvaani ympäristövastaavana kuuluu ympäristöohjelman ja sen toteutumisen koordinointi. Ympäristölainsäädännössä tapahtuu paljon muutoksia, joita tulee seurata ja niihin reagoida tarpeen mukaan. Asioista pitää olla jatkuvasti selkeä kokonaiskuva, jotta tieto voidaan jalkauttaa…

Lue lisää


Posti: Muutoksia yritysten paketti- ja rahtipalveluihin

Postin kuriiripalveluiden hintoihin sekä pakettipalveluiden kokoihin tulossa muutoksia vuoden 2022 alussa.

Lue lisää


LOGi-palvelun saavutettavuus

Celia

Saavutettavuus on yhdenvertaisuuden edistämistä. Saavutettavuus tarkoittaa kohteen tai verkkopalvelun helppoa lähestyttävyyttä kaikille ihmisille. Verkkopalveluiden saavutettavuuteen liittyy tekninen ja sisällöllinen saavutettavuus.

Erityisesti kiitämme Mailservicea pitkäjänteisestä työstä LOGi-tilausjärjestelmän saavutettavuuden kanssa!

Celian viestintäasiantuntija Johannes Koski kertoo.

Lue lisää

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntija, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celia tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa, mm. äänikirjoina ja pistekirjoina, yhteistyössä kirjastojen ja kustantajien kanssa. Celia on osa opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalaa.

Usein kysyttyä

Palveluihimme liittyvät asiat ja toiminnot herättävät välillä kysymyksiä. Olemme listanneet sivuillemme yleisempiä kysymyksiä vastauksineen. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin saat lisäapua ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Lue täältä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Saako teiltä painotuotteita, joissa luontoystävällisyys ja ympäristö on huomioitu?

Kyllä saa, vaihtoehtoja on lukuisia painotekniikasta riippumatta. Erilaiset sertifikaatit ja merkinnät antavat käytettävästä materiaalista monipuoliset tiedot, aina puiden kasvattamisesta materiaalin tuotantoon asti.


Lisää näyttävyyttä 

Tilaa DIGi-katalogi

 

Lisää asiakkaita

Tilaa TAGi-katalogi

 


Olemme matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa. Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää.

Vi arbetar för ett verksamhetssätt som tar mer ansvar för miljön. Vi bygger upp miljöledningssystemet Ekokompassen.

On our way to a more environmentally responsible way of operating. Building an EcoCompass Environmental System.

ekokompassi.fi